OVER ONS, UW VISIE EN ONZE MISSIE

Over ons, uw visie en onze missie

In de opwindende wereld van IT Technologieën, beeldvorming en videoproductie staat IT2CLOUD als pionier op het gebied van drone services. Onze onderneming is opgericht door de Daniel P.J. van Heugten, al vele jaren een gepassioneerde ondernemer en tevens bedreven dronepiloot.

De ontstaansgeschiedenis

Het verhaal van IT2Cloud begon met Daniel’s liefde voor technologie en zijn onstilbare honger naar het vastleggen van gebeurtenissen op een unieke en meeslepende manier. Na meer dan 30 jaar ondernemerschap in de verschillende facetten van de IT branche en sinds 2015 actief te zijn met drones, besloot Daniel, na motivatie uit zijn klantenkring om zijn passie voor het drone vliegen om te zetten in een drone service bedrijf dat grenzen zou verleggen en de lucht als het nieuwe canvas voor creativiteit zou omarmen.

Van I.T. to(2) CLOUD
(spreek uit: ei – tie – toe – cloud)

Daniel P.J. van Heugten, met zijn achtergrond in informatietechnologie en zijn vaardigheden als dronepiloot, bracht een visie tot leven waarin luchtfotografie en -videografie niet alleen toegankelijk, maar ook onvergetelijk zouden worden. Zijn vastberadenheid om innovatieve technologieën te integreren in de traditionele wereld van beeldproductie vormde de kern van het huidige IT2Cloud.

Onze missie

Bij IT2Cloud streven we ernaar om verhalen te vertellen vanuit unieke perspectieven en de kracht van drone-technologie te benutten om de verbeelding te prikkelen. Of het nu gaat om het vastleggen van adembenemende landschappen, het documenteren van evenementen en gebeurtenissen, of het leveren van professionele inspectieservices. Wij zetten drones in om beelden vast te leggen die blijven hangen in de gedachten van ons publiek. Tevens dragen wij graag ons steentje bij als het efficiëntie en veiligheid betreft. Middels inspectievluchten op diverse terreinen verhogen wij de efficiëntie en veiligheid op menig werkgebied.

Onze drone diensten

Met onze geavanceerde drones en een team van getalenteerde professionals biedt IT2Cloud een scala aan diensten. Van luchtfotografie en cinematografie tot inspecties van moeilijk bereikbare en/of gevaarlijke locaties, we brengen een uniek perspectief naar elke opdracht. Onze klanten variëren van creatieve professionals en evenementenplanners tot bedrijven en organisaties die profiteren van onze gespecialiseerde inspectieservices.

Onze toewijding

Bij IT2Cloud is onze toewijding aan kwaliteit en innovatie onwankelbaar. Wij omarmen voortdurend nieuwe technologieën en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze passie voor drone technologie en beeldproductie drijft ons voortdurend om nieuwe hoogten te bereiken en de lucht als ons speelveld te blijven verkennen.

Ontdek de wereld vanuit een nieuw perspectief met IT2Cloud waar passie, technologie en verbeelding samenkomen. Wij werken graag met u samen om die onvergetelijke beelden te realiseren.

Veel gestelde vragen.

Alle missies die gevlogen worden voor een derde partij vallen onder commerciële missies, ook als er niets mee verdiend wordt. Aan commerciële missies zijn eisen verbonden, zoals een verplichte drone aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast is het verplicht dat de dronepiloot in het bezit is van de juiste certificaten en kennis van wet- en regelgeving om de missies veilig uit te voeren. Het niet voldoen aan deze eisen kan ernstige gevolgen hebben voor de opdrachtgever en dronepiloot.
Jazeker, wij zijn door EASA gecertificeerd als professioneel operator voor de open- en specifieke categorie (STS). Onze operationele bedrijfsvergunning ILT is in voorbereiding. Voor al onze vluchten zijn wij verzekerd voor aansprakelijkheid aan goederen van derden tot een bedrag van maximaal 2 miljoen euro. Daarnaast zijn onze piloten voorzien van het verplichte VCA-Vol certificaat voor o.a. betreding van bouw locaties.
Afhankelijk van het type missie kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen aan de eerste missie beginnen. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de weers- en locale omstandigheden. Mochten er urgente omstandigheden zijn dan zijn wij natuurlijk bereid om samen met u aan een oplossing te werken.
Jazeker, onze piloten en drone's voldoen aan alle eisen voor het vliegen boven aaneengesloten bebouwing. Vliegen boven bebouwing vormt dus geen enkel probleem als er geen andere wettelijke beperkingen van kracht zijn.
Nee, wij leveren uitsluitend de beelddata. Analyse van beelddata is specialistisch werk dat uitsluitend door specialisten kan worden uitgevoerd. Wij kunnen wel de missie uitvoeren i.s.m. een door u aangewezen specialist die die beelden op locatie of online kan analyseren.