FOTO – EN FILM PRODUCTIE

  • Flexibel inzetbaar
  • Creatieve mogelijkheden
  • Innovatieve perspectieven
  • Hoge resolutie
  • Eigen montage faciliteiten
  • Kosten besparend

Drone foto- en videografie

Met onze drones kunnen wij voor uw organisatie unieke luchtfoto’s en -video’s maken. Wij kunnen indrukwekkende beelden vastleggen vanuit vogelperspectief, wat voorheen moeilijk of kostbaar was.

Kosten besparend

In vergelijking met het huren van vliegtuigen of helikopters voor luchtopnames, zijn onze drone oplossingen een kosteneffectievere optie. Daarnaast is de inzet van drones in de meeste gevallen gemakkelijker en veel sneller.

Grote manoeuvreerbaarheid

Onze drones zijn klein, licht en zeer manoeuvreerbaar, waardoor ze zelfs toegang hebben tot moeilijk bereikbare of gevaarlijke locaties. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor creatieve opnames. Wij denken graag met u mee.

Snelheid en efficiëntie

Met onze drones stellen wij filmmakers in staat om snel van locatie naar locatie te verplaatsen en binnen korte tijd verschillende shots vast te leggen. Dit verbetert de efficiëntie van het productieproces. Daarnaast beschikken wij over eigen montage faciliteiten.

Flexibiliteit

Onze drones kunnen worden uitgerust met verschillende soorten camera’s en accessoires, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor verschillende projecten en opnamesituaties.

Stabilisatie en hoge resolutie

Onze moderne drones zijn uitgerust met geavanceerde camera stabilisatiesystemen en kunnen beelden vastleggen in zeer hoge resolutie, wat resulteert in scherpe en professionele opnames.

Innovatieve perspectieven

Met onze drones bieden wij de mogelijkheid om opnames te maken vanuit unieke en innovatieve perspectieven die voorheen niet mogelijk waren. Het resultaat is een creatieve en meeslepende visuele ervaring.

Veiligheid

In sommige situaties, zoals het filmen van gevaarlijke scènes of het filmen op moeilijk bereikbare locaties, kunnen onze drones de veiligheid van het team vergroten door hen niet bloot te stellen aan risicovolle omstandigheden. Onze dronepiloten zijn opgeleid om ook dit soort droneoperaties veilig te laten verlopen.

Getrainde professionals

Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van drones ook enkele uitdagingen met zich kan meebrengen. Denk aan regel- en wetgeving, privacykwesties en weersomstandigheden. Onze dronepiloten zijn getrainde professionals en zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving met betrekking tot drone gebruik in het gebied waar gevlogen wordt.

Veel gestelde vragen.

Alle missies die gevlogen worden voor een derde partij vallen onder commerciële missies, ook als er niets mee verdiend wordt. Aan commerciële missies zijn eisen verbonden, zoals een verplichte drone aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast is het verplicht dat de dronepiloot in het bezit is van de juiste certificaten en kennis van wet- en regelgeving om de missies veilig uit te voeren. Het niet voldoen aan deze eisen kan ernstige gevolgen hebben voor de opdrachtgever en dronepiloot.
Jazeker, wij zijn door EASA gecertificeerd als professioneel operator voor de open- en specifieke categorie (STS). Onze operationele bedrijfsvergunning ILT is in voorbereiding. Voor al onze vluchten zijn wij verzekerd voor aansprakelijkheid aan goederen van derden tot een bedrag van maximaal 2 miljoen euro. Daarnaast zijn onze piloten voorzien van het verplichte VCA-Vol certificaat voor o.a. betreding van bouw locaties.
Afhankelijk van het type missie kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen aan de eerste missie beginnen. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de weers- en locale omstandigheden. Mochten er urgente omstandigheden zijn dan zijn wij natuurlijk bereid om samen met u aan een oplossing te werken.
Jazeker, onze piloten en drone's voldoen aan alle eisen voor het vliegen boven aaneengesloten bebouwing. Vliegen boven bebouwing vormt dus geen enkel probleem als er geen andere wettelijke beperkingen van kracht zijn.
Nee, wij leveren uitsluitend de beelddata. Analyse van beelddata is specialistisch werk dat uitsluitend door specialisten kan worden uitgevoerd. Wij kunnen wel de missie uitvoeren i.s.m. een door u aangewezen specialist die die beelden op locatie of online kan analyseren.