DRONE PILOOT INHUREN ?

  • Ervaren en deskundig
  • Kennis van wet- en regelgeving
  • Flexibel inzetbaar
  • Minder kosten
  • Minder CO2
  • Meer marge !

Drone piloot inhuren ?

Het inhuren van onze drone piloot biedt diverse voordelen voor bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van luchtfotografie en -videografie, inspecties, cartografie, of andere toepassingen van drone technologie.

Deskundigheid en ervaring

Onze drone piloten hebben uitgebreide training en ervaring in het bedienen van verschillende drones. Ze begrijpen de complexiteit van verschillende vliegomstandigheden en zijn bekwaam in het navigeren in verschillende situaties en omstandigheden. Dit komt de veiligheid en nauwkeurigheid van de drone operaties ten goede.

Kennis van wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving met betrekking tot het drone gebruik evolueert voortdurend. Onze ervaren drone piloten zijn voortdurend op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving met betrekking tot drone operaties. Dit zorgt ervoor dat de vluchten in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving wat mogelijke juridische en/of verzekeringstechnische problemen kan voorkomen.

Efficiëntie en tijdsbesparing

Inhuren van onze drone piloten verhoogt de efficiëntie van verschillende taken. Bijvoorbeeld, voor inspecties van gebouwen, landbouwgronden of industriële installaties. Een drone kan sneller en kosteneffectiever werken dan traditionele methoden. Dit leidt tot tijdsbesparingen en verhoogde productiviteit.

Kostenbesparing

Het hebben van een ingehuurde project gebonden drone piloot kan kostenbesparend zijn ten opzichte van het kopen en onderhouden van eigen drone apparatuur. Bedrijven kunnen eenvoudig een drone piloot inhuren wanneer dat nodig is, zonder zich zorgen te maken over de doorlopende kosten van het bezitten en onderhouden van een eigen drone vloot.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Het inhuren van onze drone piloten biedt flexibiliteit, omdat u gemakkelijk kunnen schalen op basis van de behoeften van uw project. Of het nu gaat om een eenmalige taak of regelmatige vluchten.

Kortom, het inhuren van onze professionele drone piloten biedt bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van geavanceerde drone technologieën zonder zich zorgen te maken over de complexiteit van de drone operaties. Het resultaat is een verbeterde efficiëntie, kostenbesparing en betrouwbare gegevensverzameling.

Veel gestelde vragen.

Alle missies die gevlogen worden voor een derde partij vallen onder commerciële missies, ook als er niets mee verdiend wordt. Aan commerciële missies zijn eisen verbonden, zoals een verplichte drone aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast is het verplicht dat de dronepiloot in het bezit is van de juiste certificaten en kennis van wet- en regelgeving om de missies veilig uit te voeren. Het niet voldoen aan deze eisen kan ernstige gevolgen hebben voor de opdrachtgever en dronepiloot.
Jazeker, wij zijn door EASA gecertificeerd als professioneel operator voor de open- en specifieke categorie (STS). Onze operationele bedrijfsvergunning ILT is in voorbereiding. Voor al onze vluchten zijn wij verzekerd voor aansprakelijkheid aan goederen van derden tot een bedrag van maximaal 2 miljoen euro. Daarnaast zijn onze piloten voorzien van het verplichte VCA-Vol certificaat voor o.a. betreding van bouw locaties.
Afhankelijk van het type missie kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen aan de eerste missie beginnen. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de weers- en locale omstandigheden. Mochten er urgente omstandigheden zijn dan zijn wij natuurlijk bereid om samen met u aan een oplossing te werken.
Jazeker, onze piloten en drone's voldoen aan alle eisen voor het vliegen boven aaneengesloten bebouwing. Vliegen boven bebouwing vormt dus geen enkel probleem als er geen andere wettelijke beperkingen van kracht zijn.
Nee, wij leveren uitsluitend de beelddata. Analyse van beelddata is specialistisch werk dat uitsluitend door specialisten kan worden uitgevoerd. Wij kunnen wel de missie uitvoeren i.s.m. een door u aangewezen specialist die die beelden op locatie of online kan analyseren.