EVENEMENTEN EN GEBEURTENISSEN

  • Creëer marketing materiaal
  • Uniek perspectief voor content
  • Verhoogde veiligheid
  • Efficiënte planning
  • Kosten besparend
  • Milieu vriendelijk

Unieke perspectieven en content creatie

Onze drone diensten bieden een breed scala aan mogelijkheden voor evenementen en gebeurtenissen. De veelzijdige drone technologieën zijn een grote toegevoegde waarde op de manier waarop we evenementen organiseren en ervaren. Drones bieden door het unieke perspectief een hoge attentie waarde voor uw evenement. Denk daarbij ook aan uw marketing materialen en/of social media content.

Verhoogde veiligheid en beveiliging

Drones kunnen worden ingezet ten behoeve van veiligheid- en beveiligingsdoeleinden, zoals het monitoren van menigten, het identificeren van mogelijke risico’s en/of noodsituaties. Daarnaast zijn ze van grote waarde bij het handhaven van orde en veiligheid van grote bijeenkomsten.

Efficiënte logistiek en planning

Met behulp van drone diensten kunnen organisatoren het evenemententerrein of de locatie efficiënt in kaart brengen. Dit is nuttig bij het plannen van een lay-out, het bepalen van de beste plekken voor podia, stands of andere voorzieningen. Daarnaast kunnen beelden van drones de logistiek stroomlijnen voor een soepele doorloop tijdens het evenement.

Milieuvriendelijk en kostenefficiënt

In vergelijking met traditionele luchtfotografie en -videografie, zijn drones milieuvriendelijker en kostenefficiënter. Ze verlagen de kosten voor het vastleggen van luchtopnamen en verminderen de behoefte aan complexe en dure apparatuur.

Real-time updates en live-uitzendingen

Drones kunnen live beelden streamen, waardoor mensen die niet fysiek aanwezig zijn, toch deel kunnen uitmaken van het evenement.

Kortom, drone diensten spelen een essentiële rol in het verrijken van de beleving van verschillende evenementen. De mogelijkheden die drones bieden, variërend van verbeterde veiligheid en logistiek tot unieke entertainmentwaarde, maken ze een onmisbaar instrument voor organisatoren om gedenkwaardige en succesvolle evenementen te realiseren.

Veel gestelde vragen.

Alle missies die gevlogen worden voor een derde partij vallen onder commerciële missies, ook als er niets mee verdiend wordt. Aan commerciële missies zijn eisen verbonden, zoals een verplichte drone aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast is het verplicht dat de dronepiloot in het bezit is van de juiste certificaten en kennis van wet- en regelgeving om de missies veilig uit te voeren. Het niet voldoen aan deze eisen kan ernstige gevolgen hebben voor de opdrachtgever en dronepiloot.
Jazeker, wij zijn door EASA gecertificeerd als professioneel operator voor de open- en specifieke categorie (STS). Onze operationele bedrijfsvergunning ILT is in voorbereiding. Voor al onze vluchten zijn wij verzekerd voor aansprakelijkheid aan goederen van derden tot een bedrag van maximaal 2 miljoen euro. Daarnaast zijn onze piloten voorzien van het verplichte VCA-Vol certificaat voor o.a. betreding van bouw locaties.
Afhankelijk van het type missie kunnen wij doorgaans binnen 5 werkdagen aan de eerste missie beginnen. Uiteraard zijn wij ook afhankelijk van de weers- en locale omstandigheden. Mochten er urgente omstandigheden zijn dan zijn wij natuurlijk bereid om samen met u aan een oplossing te werken.
Jazeker, onze piloten en drone's voldoen aan alle eisen voor het vliegen boven aaneengesloten bebouwing. Vliegen boven bebouwing vormt dus geen enkel probleem als er geen andere wettelijke beperkingen van kracht zijn.
Nee, wij leveren uitsluitend de beelddata. Analyse van beelddata is specialistisch werk dat uitsluitend door specialisten kan worden uitgevoerd. Wij kunnen wel de missie uitvoeren i.s.m. een door u aangewezen specialist die die beelden op locatie of online kan analyseren.